Ciudad Patricia beschikt over een prachtig restaurant, gelegen in het mooi gelegen centrumgebouw. Alle appartementen hebben uiteraard een eigen keuken. Maar wanneer u geen inspiratie heeft om te koken, of u heeft gewoonweg geen tijd, kunt u een heerlijke maaltijd nuttigen in ons restaurant. Het is tevens geopend voor mensen van buiten Ciudad Patricia. Dus voor een ontbijt of lunch, doordeweeks en in het weekend kunt u altijd een plekje reserveren in ons sfeervol restaurant met fantastisch zicht op de bergen.

Sinds augustus 2014 wordt het restaurant gerund door het Nederlands echtpaar, Alma van Strien en Glen Prins. Zij hebben reeds veel jaren ervaring in de catering service. “Ons menu verandert continue, we streven naar diversiteit en proberen altijd nieuwe ideeën”. Naast de Spaanse gerechten zoals gazpacho en paella, zijn er ook regelmatig typische Nederlandse, Duitse en Engelse gerechten.

Het restaurant, met plek voor méér dan 120 personen, staat ook ter beschikking voor speciale evenementen, zoals trouwerijen, doopfeesten en bijvoorbeeld een bedrijfslunch en is tevens prima toegankelijk voor mindervalide.

Ook biedt het restaurant een maaltijdservice (Costa Blanca Meals). Wilt u niet koken of uit eten gaan, dan kunnen de verse maaltijden aan huis worden bezorgd. U hoeft deze alleen nog op te warmen.

Openingstijden: Het restaurant is 6 dagen per week geopend van 12.40 tot 15.30 uur. Zaterdags gesloten.

Contact:
Alma van Strien
Tel: 616 884 468
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Restaurant. In Beeld

Onze website maakt gebruik van cookies om u de beste en meest relevante ervaring te geven.

U kunt uw internet instellingen veranderen. Lees Méér

Ik begrijp het