Ciudad Patricia

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
Recent blog posts
Paella Party bij Ciudad Patricia

Wederom een bijzonder gezellige "paella-party" op het prachtige terras van ons hoofdgebouw. 

IRIS: Het hoogste punt!

Op 3 november werd de volgende mijlpaal van de bouw van IRIS gevierd. Want ‘het hoogste punt’ is bereikt! Op het dak werd de vlag gehesen als teken dat het hoogste punt is bereikt. 

Bezoek Ciudad Patricia in Clubverband

Ciudad Patricia heeft de mogelijkheid om clubs te ontvangen, waarbij er een volledig programma is samengesteld voor een gezellig en informatie bezoek aan ons Resort.

Diner bij kaarslicht

De 2de editie van het “Candlelight dinner” werd gehouden op vrijdag 15 november jl.. Na het succes van vorig jaar vroegen de bewoners zich af of de Dickensgroup “Pure” uit Nederland ook dit jaar weer zou optreden. Dus uiteraard is deze groep zonder twijfel weer teruggevraagd.

TV-programma Streetlab in Ciudad Patricia

Het is niet de eerste keer dat wij als Senior Resort Ciudad Patricia zijn benaderd voor de opnames van een TV-programma.

Paella feest

Een record aantal residenten hadden zich  weer aangemeld om deel te nemen aan het het grote jaarlijkse paella feest! Maar liefst 109 bewoners hadden zich opgegeven voor deze typische spaanse maaltijd met muziek en dans.

Jaarlijkse BBQ in Ciudad Patricia

Op donderdag 26 mei hebben weer vele bewoners genoten van een heerlijke BBQ in de prachtige tuin van Ciudad Patricia, wederom georganiseerd door Nadine, de manager van het resort. Deze jaarlijkse activiteit is één van de vele feesten die zij organiseert voor de bewoners.

Cartagena, een trip naar het zuiden.

Op woensdag 18 mei hebben we met bijna veertig residenten een trip gemaakt naar Cartagena, waar we een bezoek brachten aan het bedrijf “Licor 43”, een lunch genoten in restaurant “Arqua” aan de haven en een bezoek brachten aan het nationale onderwater museum.

10 manieren hoe Ciudad Patricia uw zorgen weg kan nemen

Ciudad Patricia is een prachtig resort waar je heerlijk kunt genieten van je oude dag.

Jongste Medewerkster Ciudad Patricia

Claudia Oudenaar is met 23 lentes, de jongste medewerkster in Ciudad Patricia. Op 14 mei 2013 is zij begonnen met een stage bij Ciudad Patrica op de afdeling marketing.

Amandel bloesemtocht

Een paar regenbuien en hoge temperaturen hebben er voor gezorgd dat de amandelbomen al vol zitten met prachtige bloemen. Door de heerlijke zachte winter, hebben de bewoners van Ciudad Patricia eerder dan andere jaren al hun jaarlijkse bloesemtocht gemaakt naar de Jalónvallei.

Posted by on in Nieuws Ciudad Patricia. Nederlands
10 jaar Kerstmarkt

In 2005 werd de eerste kerstmarkt gehouden. Er waren op dat moment ongeveer 25 kraampjes en hadden we een bezoekersaantal van misschien 250 personen.

Posted by on in Nieuws Ciudad Patricia. Nederlands
Wist U?

Ciudad Patricia is een prachtig resort om te wonen. Iedere dag brengt weer wat nieuws, we hebben het een en ander eens voor u op een rijtje gezet. Laten we kijken wat u al weet?

 

Open dag gemist?

Afgelopen 17 juni hadden wij een zeer succesvolle nederlandse open dag met meer dan 40 bezoekers. Mocht u deze hebben gemist en toch nog graag de informatie willen ontvangen en persoonlijk een kijkje willen nemen in onze modelwoning, bel me dan zeker om een afspraak te maken.

Zomerse Buitenfeestjes: BBQ en Paella

In Ciudad Patricia zijn er verschillende terugkerende momenten waar altijd weer naar wordt uitgekeken. Vooral de jaarlijkse BBQ in mei, maar ook de Paella zijn activiteiten waar alle Residenten met plezier aan deelnemen.

Zeer exclusief appartement beschikbaar in Senior Resort Ciudad Patricia

Het luxe appartement is gelegen op de hoek van het hoogst gelegen gebouw Flora. Het beschikt over een zeer ruime woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een compleet uitgeruste keuken.Tevens heeft  het appartement een eigen garage. En de allermooiste plek van het appartement is het grote terras van méér dan 200m2 met een schitterend uitzicht over de vallei. 

Benidorm: heeft meer te bieden dan u denkt!

Senior Resort Ciudad Patricia is prachtig gelegen aan de rand van Benidorm. Het is een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Het aanbod is zeer afwisselend. Benidorm is rijk aan cultuur en historie, maar ook aan faciliteiten op zowel comfort als gezondheids gebied. We hebben de meest belangrijke en bekende voor u op een rijtje gezet. Alle relevante links hebben wij onder aan de pagina voor u verzameld.

Posted by on in Nieuws Ciudad Patricia. Nederlands
Paasbrunch

Donderdag 2 april vond de jaarlijkse paasbrunch plaats in het restaurant van Ciudad Patricia.

Bloesemtocht

Op woensdag 4 maart stond de jaarlijkse bloesemtocht op het programma. De bewoners konden zich voor 2 maart opgeven voor deze mooie bustrip naar het binnenland van de Costa Blanca. ´smorgens om 11 uur werden de bewoners bij het hoofdgebouw opgehaald door een luxe touringcar.

Ciudad Patricia naar Rubens & van Dyck

Een bijzondere expositie genaamd “ De Rubens a van Dyck. La pintura Flamenca en la colección Gerstenmaier”. Deze expositie was te bezichtigen van 11 november 2014 tot 18 januari 2015 in Museum Mubag in Alicante.

Onze website maakt gebruik van cookies om u de beste en meest relevante ervaring te geven.

U kunt uw internet instellingen veranderen. Lees Méér

Ik begrijp het